Линкове

Какво е кураж?
Никога не изоставяй своя партньор!
Гледайте тези филми

Fireproof  Fireproof / Устойчив на огън (2008)

Резюме: Докато изпълнява служебния си дълг на пожарникар в сърцето на горящите сгради, лейтенант Кейлъб Холт е верен на принципа "Никога не оставяй партньора си в пожара". В личния си живот той се ръководи от собствените си правила. След седем години брак Кейлъб и cъпругата му Катлийн до толкова са се отчуждили, че на практика са двама напълно непознати, свързани единствено чрез брачен договор. Когато най-накрая решават да се разведат, бащата на Кейлаб им предлага да направят 40-дневен експеримент с цел да преоткрият другия. Един стар албум, няколко избледнели снимки и брачна клетва ще накарат Кейлъб да се бори отново за сърцето на отчуждената си съпруга.


Courageous  Courageous / Куражлиите (2011)

Резюме: Четирима мъже, един девиз: „Служа и защитавам!”. Четирима офицери, които се сблъскват с опасността всеки ден. Когато предизвикателството е близо до тях те са готови да го приемат и да се преборят чрез вярата със страховете си. Те са силни, те са безстрашни, те се борят за справедливостта.


Книгата "Диво сърце" - Книга за мъже

Диво сърцеДиво сърце - Джон Елдридж


Резюме: Всеки мъж някога е бил момче. А всяко малко момче има мечти, големи мечти - мечти да бъде герой, да побеждава лошите, да извършва велики подвизи и да избавя момичето в беда. Всяко малко момиче също има мечти - да бъде избавена от своя принц и заедно да се понесат в дръзко приключение, съзнавайки, че тя е красавицата на живота му.
Но какво става с тези мечти, когато пораснем? Влезте в  повечето църкви, поогледайте се и си задайте въпроса: Какво представлява християнинът? Без да се вслушвате в приказките на хората, сами преценете ситуацията. Повечето мъже християни са... отегчени.
В Диво сърце Джон Елдридж приканва мъжете да си възвърнат мъжкото сърце, присъщо на образа на един страстен Бог. Той приканва и жените да открият тайната на мъжката душа и да се наслаждават на силата и волността, за които мъжът е създаден.Линк с проповеди за семейството в sdabg.tv:Проповеди за семейството
--------------------


Тема: Ръкополагане на жени
(Какво е мястото, което Библията определя за мъжете и жените)
Говорител: Дъг Бачлър

------------------------------
Още теми за семейството!
Гледайте семинара на Марк Гънгор, който обяснява разликите между мъжете и жените и дава съвети как партньорите да се справят с различията.

The Tale of Two Brains Session - Приказка за два мозъка - 1 част (със субтитри)Приказка за два мозъка - 2 част
Ключ номер 1 за невероятен секс - 1 частКлюч номер 1 за невероятен секс - 2 частКак да останем женени, без да убием някогоСтраницата с флаговете

Няма коментари:

Публикуване на коментар